Palveluni:

Tarjoan klassista-ja urheilu hierontaa, kinesioteippauksia sekä kuivakuppausta.

Urheiluhieronta:

-Urheiluhieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa kroppaa palautumaan rasituksesta.

Hoidoissa käytetään usein apuna passiivisia venytyksiä sekä mobilisoivia tekniikoita. Hieronnan suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan laji sekä harjoittelun jaksoittaminen. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme hänen tavoitteitaan tukevan hoidon.

-Tavoitteet: Urheiluhieronnalla voidaan lisätä esim: Nivelten liikelaajuuksia, tehdä palauttavia hoitoja kisojen tai treenien välissä tai jos mahdollista voimme avata lihaksia erilaisilla poikittaisilla ja venyttävillä otteilla.

-Jokaisen asiakkaan kohdalla  kartoitamme alkutilanteen ja sen mitä haluamme saavuttaa hoitojemme avulla!  Sanaa "urheilu" ei kannata pelätä sillä, hoitomuotoa voidaan käyttää vaikka asiakas ei olisikaan huippu-urheilija.

Klassinen hieronta:

-Klassisella hieronnalla pyritään parantamaan aineenvaihduntaa & verenkiertoa. Lisäksi erilaisten otteiden avulla on tarkoitus laukaista jännityksiä lihaksista sekä rentouttaa koko kroppaa.

-Tavallisesti jokainen hieronta on yksilöllisesti suunniteltu, eikä hierontaa jaeta varsinaisesti klassiseen- tai urheiluhierontaan.

Parhaat hyödyt saamme hieronnasta kun käytämme monipuolisesti kaikkia otteita sekä passiivisia venytyksiä osana hoitoa!Kinesioteippaus :

-Käytetään useimmiten lievittämään kipua, sekä ohjaamaan kehon käyttöä tai liikettä. Lisäksi teippauksella pyritään kohentamaan aisti- ja liiketuntemusta. Kinesioteippi on joustavaa materiaalia jonka avulla pystytään vaikuttamaan ihonalaisen pehmytkudoksen asentoon.


Kuivakuppaus / imukuppihieronta:

-Kuivakuppausta käytetään monenlaisiin vaivoihin esimerkiksi. Lihashuoltoon, Niska-hartiaseudun kireyksiin, kipeytyneeseen selkään tai issias-vaivoihin.

-Kuivakuppaus tehdään silikonisilla imukupeilla liuttamalla niitä öljyn avulla iholla. Kupit luovat kudokseen alipaineen, jonka seurauksena verenkierto vilkastuu sekä lihasjännitykset aukeavat.

-Kuivakuppaus soveltuu hyvin alueille jonne ei kivusta tai kireyksistä johtuen pystytä, suorittamaan normaalia hierontaa.

Personal trainer osaamiseni ansiosta pystyn tarjoamaan myös liikunta ja ravitsemusneuvontaa!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus!


-Valmennuksessa tärkeintä on kokonaisuus, se että asiakkaat huomioidaan yksilöinä ja suunnitellaan jokaisen arkeen sopiva treeni & ruokavalio unohtamatta levon tärkeyttä!

-Ei enään pikadieettejä vaan kestävä elämäntapamuutos.